Malo koji brend toliko se popularizirao u kratkom vremenu kao francuski Polène. Naime, radi se o brendu o čijim se torbama neprestano priča, a koje hype opravdavaju i odličnom kvalitetom. Naglasak je na klasičnom dizajnu bez prevelikih izleta u neobične oblike i upravo zato – može ih se kombinirati doslovno na sve!

Međutim, kako to obično biva, svaki popularni komad ubrzo dobije svoju high street varijantu. Tako smo već viđali Polène dupliće, međutim, Mango je upravo predstavio doslovno gotovo identičan model. Radi se o Numéro Dix modelu koji u Mango inačici dolazi u tri nijanse – smeđoj, bijeloj i maslinasto/bež. Stoji 40 eura te je bez razmišljanja odlična alternativa znatno skupljem originalu.

Polène
Mango
Mango

Što se tiče kombiniranja, Mango inačicu možete nositi na mali milijun načina. Kad se radi o dnevnim varijantama, odlično pristaje opuštenim outfitima s naglaskom na traperice i običnu bijelu majicu, najdraže tenisice ili mesh balerinke volite li aktualne trendove. Naravno, budući da smo u prijelaznom razdoblju, jako nam se sviđa i opcija mini suknje, bodija, blejzera i fora kaubojki.

Polène

Kad govorimo o poslovnim stylinzima, ovaj model kao stvoren je za iste jer izvrsno pristaje pencil haljinama i sakoima, baš kao i odijelima, a želite li svemu podariti još zanimljivih detalja, torbu možete upotpuniti maramom vezanom u ružu.

Mango model potražite na linku, a originalnu verziju ovdje!

Foto: Mango, Polene