Osim mnoštva Kinder slastica koje možete pronaći na policama trgovina, ovih blagdana otkrijte bogati svijet Kinder recepata i udahnite omiljenim Kinder čokoladicama novi život

Vesele mini krafne, čokoladni muffini bogatog okusa, osvježavajući cheesecake samo su neki od recepata nadomak jednog klika. Svi recepti sadrže jednostavne upute za pripremu u kojoj može sudjelovati i vaš mališan!

Kinder jednostavni recepti za najmlađe

Odlična je vijest što ne trebate biti vrhunski chef kako biste pripremili Kinder slasticu. Naime, i početnici se mogu okušati u izradi Kinder recepata, a tu su uvijek jednostavne upute sa svim potrebnim informacijama kao i kratki zabavni videozapisi koji prikazuju pripremu slastica korak po korak. Sačuvajte omiljeni Kinder recept u PDF obliku i zabavite se ovih blagdana u pripremi recepata. U nastavku, donosimo recept Kinder Bueno White rolade s kremom, koji odušeljava! Kinder Bueno White, bogati okus kakaa, jaja i svježi sir dobitna su kombinacija ovih blagdana! 

Kinder Bueno bijela rolada

Kinder Bueno White rolada s kremom

Sastojci: (za 12 porcija)

  • 7 jaja (veličina M)
  • 100 g šećera
  • 80 g glatkog brašna
  • 20 g kukuruznog škroba
  • 1 čajna žličica sode bikarbone
  • 100 g vrhnja (30% masti)
  • 1 čajna žličica stabilizatora za šlag (šlagfix)
  • 300 g Quark svježeg sira s malo masnoće (10% masti)
  • 50 g šećera u prahu
  • 5 pakiranja Kinder Bueno White
  • 1 žlica šećera
  • 3 žlice kakaa u prahu

Kinder Bueno bijela rolada

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 ° C. Za tijesto, pjenjačom miješajte jaja i šećer oko 15 minuta do kremaste, prozračne mase. Pomiješajte brašno, kukuruzni škrob i prašak za pecivo, dodajte u smjesu od jaja i kratko umiješajte pjenjačom. Smjesu ravnomjerno rasporedite na lim obložen papirom za pečenje. Zatim, pecite na srednjoj rešetki 8–12 minuta dok tijesto ravnomjerno ne porumeni.
  2. U međuvremenu u posudi za nadjev umutite vrhnje sa stabilizatorom za šlag. Dodajte Quark sir i šećer u prahu. Izrežite Kinder Bueno® na male komadiće i također dodajte u smjesu od vrhnja.
  3. Dodajte 1 žlicu šećera na čistu kuhinjsku krpu. Izvadite tijesto iz pećnice, pustite 5 minuta a potom skinite papir, zarolajte s krpom, pustite da se u potpunosti ohladi, a potom odrolajte i namažite kremom.
  4. Smjesu kreme ravnomjerno rasporedite po biskvitu. Zatim, pažljivo zarolajte u oblik rolade.  Posipajte kakaom u prahu i poslužite.

Savjet: Za čokoladni biskvit jednostavno umiješajte 2 žlice kakaa u prahu.

Za pripremu je potrebno cca. 30 minuta i još dodatnih 35 minuta za hlađenje. 

Otkrijte preostale slatke recepte koji očaravaju prepoznatljivim Kinder okusom i jednostavnošću pripreme na Kinder Hrvatska.