Osim mnoštva Kinder slastica koje možete pronaći na policama trgovina, ovih blagdana otkrijte bogati svijet Kinder recepata i udahnite omiljenim Kinder čokoladicama novi život
Vesele mini krafne, čokoladni muffini bogatog okusa, osvježavajući cheesecake samo su neki od recepata nadomak jednog klika. Svi recepti sadrže jednostavne upute za pripremu u kojoj može sudjelovati i vaš mališan!
Kinder jednostavni recepti za najmlađe
Odlična je vijest što ne trebate biti vrhunski chef kako biste pripremili Kinder slasticu. Naime, i početnici se mogu okušati u izradi Kinder recepata, a tu su uvijek jednostavne upute sa svim potrebnim informacijama kao i kratki zabavni videozapisi koji prikazuju pripremu slastica korak po korak. Sačuvajte omiljeni Kinder recept u PDF obliku i zabavite se ovih blagdana u pripremi recepata. U nastavku, donosimo recept Kinder Bueno White rolade s kremom, koji odušeljava! Kinder Bueno White, bogati okus kakaa, jaja i svježi sir dobitna su kombinacija ovih blagdana!
Kinder Bueno White rolada s kremom
Sastojci: (za 12 porcija)
- 7 jaja (veličina M)
- 100 g šećera
- 80 g glatkog brašna
- 20 g kukuruznog škroba
- 1 čajna žličica sode bikarbone
- 100 g vrhnja (30% masti)
- 1 čajna žličica stabilizatora za šlag (šlagfix)
- 300 g Quark svježeg sira s malo masnoće (10% masti)
- 50 g šećera u prahu
- 5 pakiranja Kinder Bueno White
- 1 žlica šećera
- 3 žlice kakaa u prahu
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 200 ° C. Za tijesto, pjenjačom miješajte jaja i šećer oko 15 minuta do kremaste, prozračne mase. Pomiješajte brašno, kukuruzni škrob i prašak za pecivo, dodajte u smjesu od jaja i kratko umiješajte pjenjačom. Smjesu ravnomjerno rasporedite na lim obložen papirom za pečenje. Zatim, pecite na srednjoj rešetki 8–12 minuta dok tijesto ravnomjerno ne porumeni.
- U međuvremenu u posudi za nadjev umutite vrhnje sa stabilizatorom za šlag. Dodajte Quark sir i šećer u prahu. Izrežite Kinder Bueno® na male komadiće i također dodajte u smjesu od vrhnja.
- Dodajte 1 žlicu šećera na čistu kuhinjsku krpu. Izvadite tijesto iz pećnice, pustite 5 minuta a potom skinite papir, zarolajte s krpom, pustite da se u potpunosti ohladi, a potom odrolajte i namažite kremom.
- Smjesu kreme ravnomjerno rasporedite po biskvitu. Zatim, pažljivo zarolajte u oblik rolade. Posipajte kakaom u prahu i poslužite.
Savjet: Za čokoladni biskvit jednostavno umiješajte 2 žlice kakaa u prahu.
Za pripremu je potrebno cca. 30 minuta i još dodatnih 35 minuta za hlađenje.
Otkrijte preostale slatke recepte koji očaravaju prepoznatljivim Kinder okusom i jednostavnošću pripreme na Kinder Hrvatska.