BBC-jeva spin-off serija Killing Eve: Fiona Shaw dobiva vlastitu dramu u ulozi špijunke Martens

Iako se serija Killing Eve bliži svome kraju, obožavatelji se mogu ipak nečemu veseliti. Nedavno je potvrđena nova spin-off serija s Fionom Shaw u fokusu!

Killing Eve

Serija prati Eve (Sandra Oh) i Villanelle (Jodie Comer) u međunarodnoj jurnjavi ogromnih razmjera, a zavoljeli smo je zbog zanimljive drame, humora, napetosti, neobičnih odnosa i šokantnog nasilja.

Kada smo čuli da će četvrta sezona Killing Eve biti posljednja, pridružili smo se mnogima koji nisu mogli vjerovati svojim očima i ušima. Ali, upravo je potvrđen spin-off koji nam je malo umanjio tugu – iako Eve i Villanelle neće biti u fokusu ove nove serije, jedan od omiljenih likova koja je odlična kombinacija zagonetnosti i nemilosrdnosti, ostaje s nama.

Killing Eve serija, scena

Kako su najavili, serija kojoj još ne znamo ime istraživat će rani život špijunske šefice MI6 Carolyn Martens (koju glumi Fiona Shaw), prema Deadlineu. U početku smo je vidjeli kao šeficu odjela MI6 u Rusiji, a nedavno smo u četvrtoj sezoni bili upoznati s nizom detalja iz njezine prošlosti koji su zasigurno uvertira u ovaj spin-off koji jedva čekamo da dođe (iako se, vjerojatno, tek počeo snimati).

 

Dotad, uživajmo u Killing Eve, ili u ovim odličnim serijama koje su trenutačno na streaming servisima.