(Keira Knightley i James Righton , Chanel Cruise 2020 Collection /Getty Images)

Ovaj tjedan su nas mnoge zvijezde iznenadile lijepim vijestima. Osim dva celebrity vjenčanja, i dvije glumice su nas razveselile lijepim vijestima da očekuju djecu. Prvo je Blake Lively otkrila da je trudna sa svojim trećim djetetom, a već dolaze vijesti da i lijepa Keira Knightley očekuje svoje drugo dijete sa suprugom Rightonom.

Keira je uhvaćena pri odlasku na Chanel koktel zabavu u blijedo ružičastoj haljini, da bi se kasnije na reviji Chanel Cruise za 2020. godinu pojavila u elegantnoj crnoj haljini od tila koja je ukrašena bijelim cvjetovima.

Knightley je pisala o svom iskustvu poroda u eseju ”Feministkinje ne nose ružičasto (i ostale laži)”. Glumica je također svojoj kćeri napisala kako se osjećala kada je imala posjetiteljima u bolnici.
”Moje grudi su izložene svima i nije me briga. Tvoj život je moj život. Trebaš me. Ja sam ovdje. J***mi se za sve koji gledaju, njihova zbunjena lica nad mojom polu- golotinjom. Je li to nježno majčinstvo?” Knightley je napisala te naslove u eseju za primjedbu koje je iznijela o Kate Middleton i ludom očekivanju da odmah pozira s tek rođenim djetetom. Neki su na to gledali negativno, ali Keira je rekla da određeni ljudi očito nisu shvatili dublju poruku.

“Jako zanimljivo je to da određeni dijelovi medija imaju potrebu, ne želim reći da to rade namjerno, ali recimo pogrešno i netočno predstave moje riječi kao da sam ja to rekla . Zato sugeriram tim istim ljudima iz medija da pročitaju cijeli esej, a ne samo njima pogodne dijelove. Moji komentari se odnose na kulturu ušutkavanja ženskih prava i nisam nikoga osobno uvrijedila niti osramotila”- izjavila je lijepa glumica.