Da su plaže kod Dubrovnika i okolici lijepe, to znamo. Ali postoji još jedno mjesto čiji se prizori društvenim mrežama šire munjevitom brzinom, a to je ovaj čudesno lijepi kameni bazen slavnog povijesnog dubrovačkog hotela

Odmah uz more, a opet odvojen stijenama, ovaj prirodni bazen omeđen je kamenom dok prizor iz zraka ostavlja bez daha. Naravno, najbolje iskustvo morskog bazena ipak je ono uživo kada sam ulazak podsjeća na neki vanzemaljski prizor dok vas još dodatno može zapljusnuti i val mora. Ovaj se bazen nalazi u sklopu hotela Excelsior, smještenog u bivšoj kraljevskoj vili iz 1913. I baš je takvom osjećaju namijenjen.

Spektakularno okruženje uz more s pogledom na Stari grad, u kombinaciji sa slavnom poviješću kraljevskih i slavnih gostiju poput kraljice Elizabete II, Elizabeth Taylor, Margaret Thatcher, Sophije Loren, Orsona Wellsa, čine Hotel Excelsior Dubrovnik s pet zvjezdica ikoničnim hotelom. Naravno, hotel osim besprijekorne lokacije i usluge, nudi privatnu plažu te glamurozni wellness i spa centar, a ovaj je nestvarno lijepi bazen dio te lijepe luksuzne priče. Uživajte u fotografijama s društvenih mreža jer prizori su doista impresivni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timotej Gošev 🇭🇷 (@timotej)