“Brzo i jednostavno” parola je za omiljene ljetne beauty rutine, a ova chic frizura zbog toga postaje pravi summer trend. Znamo kako napraviti čvor punđu i koje proizvode koristiti.

Ako ste uvijek u potrazi za jednostavnim i brzim frizurama koje vam ujutro ne oduzimaju previše vremena, a opet izgledaju trendi, ova čvor punđa je idealna za vas. Iako brojne frizure izgledaju puno jednostavnije u teoriji nego u praksi, čvor punđa postala je popularna na društvenim mrežama upravo zato što se uspijeva napraviti u dvije minute, a jako je i svestrana!

Trendi ljetna frizura

Stilizirana, a opet ležerna, odaje dojam opuštenosti i idealna je za odlaske na druženja, ali i za business casual look. Ako joj dodate ukrasne ukosnice, možete postati i idealna ljetna frizura za vjenčanja!

Kad je riječ o kreiranju frizure, vizažistica i frizerka Emma Chen pokazala je na Instagramu da je sve jako jednostavno. Predivan stil u par minuta koji je jednostavno rekreirati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

Za izradu ove frizure potrebna vam je gumica za kosu, par ukosnica i nekoliko minuta slobodnog vremena. Koraci idu ovako:

Korak 1: Započnite stvaranjem niskog polurepa.

Korak 2: Ne provlačite konjski rep do kraja. Ovaj će potez stvoriti nisku punđu.

Korak 3: Uzmite preostalu kosu i omotajte je oko korijena konjskog repa.

Korak 4: Pričvrstite ukosnicama i malo povucite pramenove kako biste dodali volumen i učinili da je još prozračnijom. Poprkajte je lakom za kosu kako bi ostala stabilna do kraja dana.

Što se tiče drugih proizvoda, odlično je teksturizirati kosu prije kreiranja punđe pomoću spreja s morskom soli, a dobar je i puder za teksturiranje kose, kao i za finiš – već spomenuti lak za kosu. I to je to!

Davines This Is a Sea Salt Spray, 146 kn
Davines This Is a Sea Salt Spray, 146 kn

 

Kevin Murphy Powder Puff puder za kosu za volumen i oblik, 317 kn
Kevin Murphy Powder Puff puder za kosu za volumen i oblik, 317 kn

 

Authentic Beauty Concept STRONG HOLD SPREJ ZA KOSU, 175 kn
Authentic Beauty Concept STRONG HOLD SPREJ ZA KOSU, 175 kn

 

Foto: @emmachenartistry/Instagram