Ako ste i vi gošća jednog lijepog događanja poput vjenčanja ovog ljeta, donosimo vam prijedloge kako ostvariti netipični svečani look!

Već smo neko vrijeme u sezoni ljetnih vjenčanja kojanose nove modne izazove. Što kažete na to da se na njih odazovete kreativnim kombinacijama koje nisu baš tako uobičajene. Ako nas pitate, imamo nekoliko ideja. Među njima je šareno odijelo – kombinacija u kojoj spajate hlače i sako različitih boja, poželjno pastelnih. Zatim mini suknja i bluza – općenito svilena bluza može jako dati na svečanom dojmu, a kombinirajte je po želji, sa suknjama ili hlačama širokih nogavica. Isto tako, umjesto bluze možete odjenuti i top, a poseban efekt ostavit će onaj bez naramenica.

Na početku smo spomenuli boje koje svakako mogu napraviti raziku, a ove sezone to će biti baby plava ili boja lavande. Poigrajte se i s teksturama, od svilenih do ljetnog pletiva. Još dvije mogućnosti na koje svakako nemojte zaboraviti su elegantne ravne sandale koje itekako mogu bit chic (i puno udobniji) izbor te šljokice – tko kaže da su one rezervirane samo za zimsko i božićno doba?

View this post on Instagram

This reminds me summer is around the corner #NoMoreSeasons

A post shared by Gala (@galagonzalez) on

View this post on Instagram

Summertime 🦋

A post shared by Caroline Blomst (@carolineblomst) on

View this post on Instagram

reklame, Ready for Christmas🎄💫 @bikbok #bikbok

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

View this post on Instagram

🐎

A post shared by Nuria Val (@frecklesnur) on

View this post on Instagram

All I want for Chritsmas is bluuuue

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

View this post on Instagram

Gold rush 🎗#dailystyle

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on