(Modna kampanja Drew House, Instagram, @drewhouse)
Popularan Kanadski pjevač Justin Bieber se pridružio Rihanni, Beyoncé i Kanye Westu, osnovavši svoj modni brend ‘Drew House’. Nakon višemjesečnih promocija preko vlastitog Instagram računa, Bieber izbacuje svoju prvu modnu liniju izrađenu isključivo u zemljanim i bež nijansama.

Mladi Justin Bieber želi stvoriti brend koji šalje poruku ‘I don’t care’, dok u drugu ruku majice dolaze po cijeni od 98$?! Mediji su Justina prozvali licemjernim i materijalističkim jer propagira svoj brend Drew House ‘Z’ generaciji želeći poslati poruku da je to ‘mjesto gdje svatko može biti svoj. blah blah blah blahsdbksjdfhl odijevaj se kao da te nije briga. Budi cool. K. Pozdrav’- stoji na web stranicama brenda.

View this post on Instagram

c u tomorrow…

A post shared by Drew House (@drewhouse) on

Njegova prva kolekcija sastoji se od unisex sportskih majica i T-shirtova i ‘vrećastih hlača od samta. Mnoge majice na sebi imaju žuti znak smajlija, zbog čega su mnogi rekli da kolekcija izgleda kao suradnja Yeezy brenda, kojeg je osnovao Kanye West i Walmartovog smajlija.
Gotovo godinu dana nakon što su studenti Parklanda pokrenuli svoju generaciju na aktivizam te započeli organizirano održavati razne prosvjede, razočaravajuće je vidjeti mladog pjevača i njegov tim da kroz modnu kampanju šalje poruku o materijalistički lijenoj djeci.

View this post on Instagram

closing time

A post shared by Drew House (@drewhouse) on

No, iako neki medijski natpisi ne pogoduju mladom Justinu Bieberu, nakon samo 24 sata, četiri odjevna artikla su već rasprodana, a zaluđeni obožavatelji kažu da su bez obzira na lošu kritiku spremni kupiti odjevne predmete s Bieberovim potpisom.

View this post on Instagram

🙂🙃🙂

A post shared by Drew House (@drewhouse) on