Imate problem za zadahom pa koristite bombone s mentolom? Uz odgovarajuće alate za oralnu higijenu, više vam neće trebati. Bakterije uzrokuju loš zadah jedino ako im dozvolimo da se razmnože i stvore kolonije, odnosno strukturu koju nazivamo zubni plak.

Donosimo tri savjeta koji jamče svjež dah:

1. Četkanje kvalitetnom četkicom – dva puta dnevno

Najučinkovitije sredstvo za uklanjanje bakterija u ustima su zubne četkice. Kako bi učinkovito uklonile zubni plak, moraju imati tanka, mekana i gusta vlakna.

2. Ne zaboravite na prostore između zuba

Niti jedna klasična četkica ne može očistiti prostor između dva zuba gdje se nakuplja najviše bakterija. Za to su vam potrebni posebni alati – međuzubne četkice. Koristite ih jednom dnevno – jednom unutra, jednom van i gotovo!

3. Nježna i učinkovita zubna pasta

Zubna pasta savršen je dodatak oralnoj higijeni, ali važno je da ima kvalitetne i provjerene sastojke. Jordan Fresh Breath zubna pasta uz dodatak cinka i specijalnog sastojka Optafresh® učinkovito neutralizira bakterije u ustima, a samim time osigurava svjež dah tijekom cijelog dana.

Jordan paste za zube pružaju potpunu njegu vašim zubima i desnima te su nježne prema osjetljivoj sluznici usta. Ambalaža je napravljena od recikliranih materijala, što ih čini ekološki prihvatljivima.

S posebnim naglaskom na prirodnim sastojcima, u ponudi se nalaze i zubne paste White Smile za nježno izbjeljivanje, Sensitive za osjetljive zube i desni te zubna pasta Caries Defense za snažnu zaštitu od karijesa.

Jordan zubne paste dostupne su u svim BIPA prodavaonicama.

Foto: PR; Pixel-Shot/Shutterstock