Na jesen biramo mirise koji potiču osjetila i zrače vibrirajuću toplinu, a ono što nas također grije u hladnim vremenima, su trenuci s našim najmilijima

Novi mirisi s.Oliver FOLLOW YOUR SOUL Men i Women s notama očaravajućeg cedra i sandalovine opuštaju duh kao jesenska šetnja u šumi u pratnji s dobrim i otvorenim razgovorom s partnerom.

s.Oliver Follow Your Soul ženska kompozicija u svojim početnim taktima mirisom živahnog limuna, ribiza i ružičastog papra raspršuje nježan šarm i zanosnu živahnost – potom lebdi svojom cvjetnom središnjom notom, sastavljenom od mirisa afrodizirajuće ruže, jasmina i omamljujuće magnolije. Ovaj ples iznenada završava senzualnom osnovnom notom očaravajuće cedrovine i sandalovine.

s.Oliver Follow Your Soul Muška kompozicija počinje voćnim mirisom ružičastog papra, dopunjen živahnim notama bergamota i kardamoma. Srednja muška nota, sastavljena od uzbudljivog ružmarina, vibrirajućeg ambroksa i mahovine, širi zavodljivu senzualnost koja se prelijeva u donju notu, u kojoj su grubi drevni vetiver i cedrovina zaslužni za avanturističke završne takte ove kompozicije.