Ghetaldus optika, već tradicionalno omiljeno mjesto za lude akcije i sjajne pogodnosti i ove jeseni oduševljava svojom akcijom 1+1, naziva „Vjeruješ li svojim očima? Za kupljene jedne, drugima te darujemo.“

Kao trend lider i najveći ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida i kontaktnih leća svjetskih proizvođača, Ghetaldus nudi najveći izbor i najpristupačnije cijene.

Osim pristupačnih cijena i trendi okvira, aktualna akcija nudi mogućnost da, uz kupnju jednih naočala preko 700 kuna, druge iz odabrane kolekcije dobijete na dar.

S obzirom da je riječ o vašem vidu, u Ghetaldus poslovnicama vas čeka i stručni tim koji osim o izgledu brine i o vašem zdravlju. Odabirom kvalitetnih okvira i stakala brinete o zdravlju svojih očiju, te je zato bitno odabrati provjerenu kvalitetu koja će poslužiti vama i vašem vidu dugi niz godina. 

Akciju „Vjeruješ li svojim očima?“, kao i sve modele koji su u ponudi, možete provjeriti u bilo kojoj od Ghetaldusovih poslovnica širom Hrvatske. 

Široka lepeza svjetskih renomiranih kuća: Christain Dior, Fendi, Max Mara, Max&Co, Tom Ford, Just Cavalli, Hugo Boss, Jimmy Choo, Guess, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger i mnogih drugih, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Stoga, pronađite novi jesenski modni dodatak koji će osvježiti vaš stil. 

Uživajte u lijepoj jeseni i ne propustite izabrati za sebe i svoje najdraže ono najbolje.