Vrijeme je sve toplije, a naša odjeća sve laganija. Stoga nije naodmet već sada zaviriti u ponudu badića jer je pravi trenutak za ugrabiti stylish modele. Međutim, mi ovaj put gledamo modele koje možemo nositi i u svakodnevnim kombinacijama, u formi topa, a u tom slučaju – jednodijelne varijante nameću se kao nepogrešiv odabir.

Moramo priznati da se na prvi pogled jednodijelni badići od klasičnih bodija razlikuju jedino po materijalu – sve drugo je isto, čak i bolje! Naime, s obzirom na to da trenutačno traje vladavina leopard uzorka, u kolekciju valja pospremiti i takav badić koji u dnevnim varijantama možete nositi s omiljenim trapericama ili kratkim hlačicama, a nisu isključene niti midi suknje. Isto tako, za još ležerniji look, birajte komade od lana koji će se savršeno uklopiti u ljetnu estetiku.

Zara (29,95 eura)
Zara (29,95 eura)

Nadalje, osim leopard uzorka, jako volimo i cvjetne motive, a neki od brendova predstavili su romantične modele koji se odlično slažu s pastelnim bojama i nježnim detaljima. Ne smijemo zaboraviti niti na neizostavne prugice, ali niti na asimetrične izreze koji će svaku kombinaciju učiniti dinamičnijom i zanimljivijom.

Dolce&Gabbana (595 eura)
H&M (29,99 eura)

Ono što je sjajno kod ovih modela badića je njihova multifunkcionalnost, ali i činjenica da ih možete nositi i tijekom hladnijih dana u nešto formalnijim prigodama. Primjerice, modeli na jedno rame upotpunjeni ružom ili mašnom, besprijekorno se kombiniraju s elegantnim hlačama visokog struka ili profinjenim slip suknjama te potpeticama.

Stoga, kako biste kolekciju nadopunili ključnim modelima jednodijelnih badića koji funkcioniraju i kao top, u nastavku izdvajamo neke od aktualnih favorita!

Zara (29,95 eura)
H&M (35,99 eura)
Saint Laurent (790 eura)
H&M (34,99 eura)
Zara (29,95 eura)
H&M (29,99 eura)
Stradivarius (19,99 eura)
Stradivarius (19,99 eura)

Foto: Instagram/@matildadjerf, Zara, H&M, Stradivarius, Mytheresa