Žene koje stoje iza poznatog Instagram profila Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) lansiraju knjigu o Mirandi, nekad najmanje popularnom liku serije kojeg danas obožavamo.

Sjećate li se onih dana kada je Carrie bila jedina zvijezda serije Seks i grad, pratila ju se svima ultra zabavna Samantha, nju je slijedila nespretna Charlotte, dok je Miranda zauzela posljednje mjesto ljestvice popularnosti? Pretpostavljamo da ćete se složiti kako su se stvari itekako promijenile po tom pitanju. Danas žene više ne favoriziraju Carrie, Faca je samo još jedan lik iz grada s kojim se u životu susrela svaka od njih, dok je Miranda preuzela vodstvo svojim cinizmom i glasom realnosti.

View this post on Instagram

We’re the barrette in #8

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on

Upravo o tome radi se u novoj knjizi ‘We should all be Mirandas’ iza koje stoje Chelsea Fairless i Lauren Garroni, žene koje su osnovale popularni profil o Seks i gradu pod nazivom Every Outfit on Sex & the City. Nova knjiga donosi životna pravila Mirande Hobbes, lika koji nam je na samom početku prolazio ispod radara. E pa sada je stiglo njeno vrijeme, a mi samo možemo reći – ‘Go Miranda!’