Sarah Jessica Parker otkrila je da je za vrijeme snimanja serije Seks i grad zaprijetila otići ukoliko se ne zaustavi nedolično ponašanje njezinog kolege, navodno poznatog glumca.

Sarah Jessica Parker izjavila je kako ju je tek #metoo pokret naveo na razmišljanje o tome kako je ustvari i ona bila žrtva nedoličnog ponašanja kolege glumca, i to za vrijeme snimanja popularne serije Seks i grad.

Unatoč tome što je njezina uloga bila jednako važna kao njegova, nije se osjećala jednako moćno u situaciji kao i on. ”Nisam se osjećala dovoljno moćnom da se zauzmem za sebe i kažem kako je njegovo ponašanje nedolično. Bila sam na istoj poziciji kao i on i imala sam svako pravo reći da to nije u redu.”, prenosi Grazia UK.

Sarah je naposljetku zamolila svog agenta da riješi situaciju, a on je zaprijetio njezinim trenutnim napuštanjem serije ukoliko se situacija ne riješi. ”Nakon toga više se nisam morala užasavati razgovora s njim, kao ni slušati njegove šale na svoj račun.”, dodala je.

Također je otkrila kako se radilo o starijem muškarcu i velikoj filmskoj zvijezdi, no nije rekla o kome se točno radi. U javnost je samo ‘iscurila’ informacija da se radilo o gostujućoj ulozi.

Foto: Getty Images