Na Instagram profil @opetgladni Hrvoja Stojanova volimo svratiti. Osim što tamo uvijek pronađemo zanimljive recepte, često naletimo i na ovakav jedan biser koji nam promijeni navike pripreme hrane

Hrvoje Stojanov je magistar novinarstva koji, osim što se pronašao u odnosima s javnošću i  stvaranju sadržaja za društvene mreže, prije svega gaji i veliku ljubav prema – kuhanju. Osim što kuha za svoju obitelj, odlučio je fotografije i recepte svojih jela podijeliti i s publikom na blogu i društvenim mrežama. Na našu sreću!

Tako kod njega možemo pronaći recepte za razna jela, od predjela do deserta. Ono što mi volimo kod njegovih recepata jest to što se često radi o domaćim jelima, lokalnim namirnicama i jednostavnoj pripremi. Ili ju je barem takvom uspio napraviti (i na tome smo mu zahvalni!).

Jedna od njegovih posljednjih objava je ovaj jako zanimljiv trik slaganja tortilje koji je pronašao na Tik Toku, a koji je upgradeo slasnim i jednostavnim receptom. Idealnim za kasniji doručak ili brzi brunch! Pogledajte i uvjerite se sami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hrvoje Stojanov (@opetgladni)

Naslovna fotografija: Thinkstock