Novi boutique modni brend Maleza predstavlja svoju prvu proljeće/ljeto kolekciju, snimanu na poznatoj istarskoj destinaciji, stanciji Meneghetti

 

Limitirane serije, ručni rad, ekskluzivni materijali koji se pribavljaju iz raznih dijelova svijeta te povratak istinskoj eleganciji i seksipilu samo su dio karakteristika Maleza modnog brenda, kojeg je osnivačica i vlasnica Danijela Gazdek započela početkom epidemije. Iako je to bio period pun nesigurnosti, dao joj je vremena za još dodatnog usavršavanja, kako bi prve kolekcije bile zaista ono što je zamislila.

resort maleza Resort_Maleza

Cijeli proces je kod modnog brenda Maleza malo duži jer se radi o ručnom radu, a materijali koji se koriste dolaze iz cijelog svijeta. Biraju se ovisno o modelu te pozivaju svaku ženu da blista i živi bez obzira na svoje godine i konfekcijski broj. 

Resort_Maleza Resort_Maleza  Resort_Maleza

„Cilj branda je vratiti ženama samopouzdanje te izgubljenu eleganciju. Svaka žena je  za mene božanstvena. Jako mi je teško izdvojiti na kojem modelu najviše volim raditi. Vesele me jako vjenčanice jer za većinu parova to je njihov najvažniji dan u životu. Planiraju ga pomno do najsitnijeg detalja. Moja uloga je ispuniti želju mladenke i svojom kreacijom učiniti njezin poseban dan nezaboravnim. Mislim da su mi vjenčanice najveći ponos i izazov. Svaka je posebna, čistih linija sa upečatljivim detaljima.”

resort maleza

resort maleza resort maleza resort maleza resort maleza

Zaštitno lice kampanje i ovoga puta je Lidija Lešić, zajedno s vlasnicom branda Danijelom Gazdek i njenom kćerkicom Zarom. Ova kampanja predstavlja kolekciju u kojoj dominiraju lan, svila, pamuk i čipka,  a mogu se pronaći haljinice, kratke hlačice, spavaćice, badići i nama najomiljenije – vjenčanice. 

resort maleza resort maleza resort maleza

Modni brand Maleza posvećuje dio svoje kolekcije in onim najmlađim damama jer smatra da je svaka kćer refleksija svoje majke. Od identičnih večernjih haljina, dnevnih kombinacija te svilenih pidžama svaki dio dječje mode Maleza je posvećena svim divnim majkama i i djevojčicama koje vole modu.

Resort_Maleza

Sve modele možete potražiti na službenoj stranici brenda www.maleza.hr ili pak u njihovom ateljeu na adresi Crvenog križa 15, Zagreb. 

Fotografije: Karmen Oblak