Kada se revija odvije u polju lavande, nije li to dovoljan razlog da svi pričaju o njoj?

Brend Jacquemus predstavio je svoju kolekciju za proljeće 2020., kao i proslavio desetu godišnjicu svog brenda, na jugoistoku Francuske. Pod imenom ‘Le Coup de Soleil’ revija se odvila u poljima lavande, a modeli su šetali pistom jarke ružičaste boje koja se pokazala idealnim backgroundom za odjeću.

Nije ni čudno da je ovaj događaj zavladao internetom i društvenim mrežama, dok su među gostima bile i it djevojke poput Emily Ratajkowski te Camille Charriere. U kolekciji za proljeće 2020. predstavljeni su i muški i ženski modeli, a pastelne boje odjevnih komada u potpunosti su se uklopile u romantičnu francusku atmosferu.

Ovo je prvi put da je brend istovremeno prikazao i žensku i mušku kolekciju, no vidljivo je i zašto. Jako puno modela mogu nositi i muškarci i žene, a Simon Porte Jacquemus je izjavio kako je ovo bila užasno uzbudljiva odluka i za cijeli studio.

Odjeća koja je profinjena, no isto tako zamišljena i za odlazak na opušteni koktel party, apsolutno je osvojila svojim širokim i opuštenim siluteama, nježnim nijansama i nenametljivim printom ljetne tematike. Mi se itekako možemo zamisliti na nekoj plaži pijući koktele u njoj, a vi?

Foto: Instagram @jacquemus