“LE MARIAGE” naziv je najnovije bridal kolekcije jednog od najpopularnijih modnih dizajnera nove generacije. Jacquemus, osim što kreira zanimljive i uglavnom nosive komade, poprilično dobro barata i marketinškim trikovima (dakako, pomoću hvalevrijednog tima) pa je tako i ova kolekcija najavljena promotivnim videom koji je hommage komediji “Muriel’s Wedding” iz 1994.

Novu kolekciju možemo opisati kao sinergiju mediteranskog looka koji se susreće s odvažnim transparentnim elementima te u konačnici nudi edgy komade koji izlaze iz provjerene bridal estetike. Kolekcija bespogovorno vuče Jacquemusov potpis pa tako vidimo prepoznatljive modele torbi ili cipela, ali i poznate siluete. Također, u kolekciji se, osim ženskih komada, mogu pronaći i inačice za muškarce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)


“LE MARIAGE” je podijeljena u dva dijela – dio s ponudom za mladence i dio za uzvanike. Paleta boja prilično je minimalizirana te se uz bijelu i crnu pojavljuje još samo crvena. Nadalje, ponuda stilski također varira između elegantnih komada pa sve do onih nešto opuštenijih. Tako u jednom trenutku gledamo predivnu dugu vjenčanicu s precizno postavljenim detaljima, dok je zatim u fokus fluidna mini košulja-haljina u žarkocrvenoj boji.

Zanimljivi stilski kontrasti popraćeni uplitanjem odvažne crvene, vjenčanje s potpisom brenda Jacquemus zamišljeno je kao modno osviješten party na kojemu se svatko može poigrati s modom i kombinirati ono u čemu se najbolje osjeća. Moramo priznati da se nama takva vibra baš jako sviđa!

Cijelu kolekciju potražite na linku!

Foto: Jacquemus