Na novoj naslovnici kultnog časopisa Rolling Stone našla se uvijek besprijekorna J.Lo, a tim povodom je premijerno prikazala i svoju novu frizuru

Inače, za one imalo zainteresirane za događanja u svijetu medija, i koji se ne mogu sjetiti kad su posljednji put ubrali naslovnicu, inače kultnog Rolling Stonea, bit će interesantna vijest da je ovaj almanah glazbe i urbane publike pod novom palicom. Sredinom prošle godine, na čelo je zasjeo Noah Shachtman, bivši urednik Daily Beasta, koji je najavio da nas čekaju velike i intrigantne promjene na njegovoj misiji da izvuče Rolling Stone s prašnjavih polica i prilagodi današnjem tržištu. Zato ne čudi stavljanje Jennifer Lopez na naslovnicu, koja dokazano, proda i zadnji primjerak broja. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sve što Jennifer Lopez napravi teško može promaknuti pažnji javnosti, bez obzira je li riječ o glazbenim ili glumačkim poduhvatima ili pak o privatnom životu. A o vizualnim transformacijama da ne govorimo. Njezina ne tako mala vojska obožavatelja jedva čeka vidjeti je u nekom novom izdanju, pa je tako ovog puta u fokusu njezina bob frizura, koja će ujedno bez sumnje obilježiti sezonu pred nama. Pedesetjednogodišnja zvijezda novu frizuru premijerno je prikazala u genijalnoj kreaciji od satena s dubokim dekolteom i izrezima, senzualno kao uvijek.  Love!

Naslovna fotografija: Arturo Holmes/Getty Images