Foto: Getty Images

Čak i ako niste veliki obožavatelj slavnog književno-filmskog serijala, ali kod kuće možda imate ‘malenog čarobnjaka’, ova bi vas vijest mogla razveseliti.

Naime, britanska spisateljica J.K.Rowling danas je putem svog Twitter profila objavila kako je lansirala online platformu Harry Potter at Home. Svojevrsni je to doprinos zanimaciji dok cijeli svijet provodi ovo vrijeme koronavirusa u kućnoj izolaciji. Kako je i sama naglasila, ovaj online centar za sve obožavatelje Harryja Pottera i čarolija namijenjen je djeci, roditeljima, skrbnicima i učiteljima kako bi lakše animirali mlađe naraštaje i držali ih zabavljenima dok borave u zatvorenome.

Destinacija www.harrypotterathome.com sadržavat će različit sadržaj; kvizove, puzzle, igre te video tutorijale koji će vas naučiti novim magičnim trikovima. Mnogi od tekstova bit će prilagođeni i svima onima koji se prvi puta susreću s čarobnim svijetom Harryja Pottera. Neki od sadržaja su besplatni, a za neke ćete morati izdvojiti određene iznose kako biste ih koristili.