Jesen je tek pokucala na vrata, a već smo u potrazi za novim dugotrajnim ružem za usne. Vjerujem da ste i vi, kao i ja, uvijek u potrazi za savršenom nijansom i teksturom za hladnije dane. Kako ne mogu odoljeti isprobati što više njih mogu u potrazi za onim savršenim, ovaj mjesec mi se u rukama (i na usnama) našao ruž brenda L.O.V., možemo reći malo novijeg brenda na hrvatskom tržištu. I moram priznati da me nije razočarao…

L.O.V kozmetika ima odličnu liniju “mate liquid lipstick” to jest mat tekućih ruževa koje će u vama pobuditi pravu femme fatale. Imala sam puno iskustva s mat tekućim ruževima, nažalost mnogi od njih su me razočarali, i oni skupocjeni i oni prihvatljivi većini. Moj najveći problem sa mat tekućim ruževima jest da isuše usne te ruž krene pucati i trusit se. Jača hidratacija usana prije nanošenja takvih ruzeva pomaže ali ne dugotrajno i stvara problem pri nanošenju.

Mogu reći da L.O.V linija Fatal Muse pruža kvalitetne mat tekuće ruževe, a i vjerujem da svatko može naći nijansu za sebe jer pružaju velik izbor. Moj izbor nijanse je ovo puta bio No. 770 Extrovert to jest tamno crveni bordo.

Prvo me oduševila tekstura proizvoda, lagan za nanošenje, ne isušuje usne, lagan osjećaj na usnama.

Zatim pigmentacija proizvoda, potrebano je doslovno jedno nanošenje na usne, što je veliki plus jer svima nam je bitna dobra pigmentacija.

Preporučam ovaj proizvod svim ljubiteljicama mat tekućih ruževa, vjerujem da se s ovim nećete razočarati!

Kako sam već krenula isprobavati ovaj brend, koji mi se priznajem nije dosad našao u rukama, posegnula sam odmah i za njihovim korektorom. Jer ako smo za još nečime u vječnoj potrazi to je definitivno korektor za lice. Tako sam također isprobala korektor u stiku to jest “Color correcting stick” za tamna područja oko očiju te za crvenilo na licu.

Tekstura proizvoda je vrlo dobra, kremasta, te se lako razmazuje, iako moram priznati da me pigmentacija nije toliko oduševila. Sviđa mi se da korektor ima rozu nijansu koja je poželjna kada se nanosi oko očiju jer daje svjež izgled licu. Pošto imam izraženije podočnjake ovaj proizvod nije uspio prekriti moje nepravilnosti, ali ženama kojima nije potrebno jako prekrivanje podočnjaka ovaj korektor može vrlo dobro poslužiti. Drugi dio korektora je za crvenilo, pošto sam tamnije puti nemam velikih problema s crvenilom na licu, ali djevojkama svijetlije puti crvenilo zna stvarati probleme te im ovaj proizvod može pomoći.

Ovaj proizvod bih definitivno preporučila ženama koje imaju problema s podočnjacima ali ne preintenzivne, jer mi se čini da ekstremnije slučajeve podočnjaka ipak ne bi mogao prekriti.