S proljećem su stigli sunčani dani koji pozivaju na boravak u prirodi, jednodnevne izlete i vikend putovanja. No, kako bi bezbrižno uživali u vožnji do odredišta, važno je imati siguran i pouzdan automobil. Razmišljate li o kupnji novog limenog ljubimca za odlazak u proljetne avanture, već sada istražite bogatu ponudu i odlične pogodnosti PSC salona.

Naime, povodom 120 godina Opel modela u svim PSC centrima diljem zemlje aktualne su posebne ponude za kupnju novih vozila. Uz atraktivne cijene i posebne pakete dodatne opreme kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Besplatne testne vožnje, sedam godina garancije, tri gratis servisa i povoljni uvjeti financiranja samo su dio pogodnosti koje se ostvaruju pri kupnji ovih dokazano kvalitetnih njemačkih vozila.

U gradskoj ili terenskoj vožnji, za posao ili obitelj, u ponudi PSC centara možete birati između više od 300 Opel modela. Kako bi zainteresiranima olakšali odluku o kupnji, omogućene su besplatne testne vožnje u trajanju do dva dana. ‘Isprobaj i odvezi svoj omiljeni Opel model’, poručuju iz PSC-a te dodaju: ‘Kod nas ćete sigurno pronaći idealno vozilo – novog suputnika koji će Vas od sada vjerno pratiti na svim putovanjima’.

Tijekom slavlja povodom 120 godina Opela u šest hrvatskih PSC poslovnica pristiglo je mnoštvo novih modela, a najpopularniji među njima, Opel Corsa s troja vrata, dostupna je uz mjesečnu ratu od 971 kuna. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, u ponudi je i Grandland X za 179.900 kunapredstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar OPEL ponude PSC centara. Također, nudi se i Crossland X – mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase, i to po cijeni od 129.900 kuna.

Velike uštede u rasponu od 18.000 do čak 47.000 kuna kreirane su i za kupnju rabljenih automobila. Među njima se nalaze i najprodavanije OPEL limuzine, Astra s petero vrata i Astra Sedan, luksuzna sportsko – poslovna Insignia i dimenzijama manji SUV model – Mokka X.

Za vlasnike bilo koje marke vozila kreirane su akcije ‘Staro za novo’ i ‘Rabljeno za manje rabljeno’. Navedene akcije uključuju neobaveznu besplatnu procjenu stanja korištenog vozila, a vrijednost automobila može se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.

Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite PSC salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu.

Požurite i ostvarite uštede kod ovlaštenih Opel partnera! Više informacija potražite na: www.psc-croatia.hr

*Tri servisa gratis uključuju rad (bez dijelova i dodatnih radova). Za prijavu na test vožnju potrebno je imati više od 24 godine te važeću vozačku dozvolu minimalno dvije godine. Cijene za navedene modele izračunate su prema tečaju 7,45 za 1€. Konačna cijena vozila obračunava se u kunama prema prodajnom tečaju kod RBA banke na dan uplate. Prikazana vozila služe kao ilustracija. Ponuda traje do isteka zaliha.