Nešto novo, staro, posuđeno i plavo.Tradicija nalaže da svaka mladenka, kako bi sretno kročila u bračni život, mora na dan vjenčanja imati ova četiri detalja. Dizajnerica Irena Vučinić dodaje i peti – ženstveni ukras za kosu izrađen od ručno oblikovanih porculanskih cvjetova

Irena Vučinić Jewelry već je neko vrijeme jedan od omiljenih domaćih brendova kada su u pitanju svadbeni ukrasi za kosu, a sada predstavlja još jednu divnu kolekciju. A Five Petal Story kolekcija za aktualnu sezonu donosi ukrase elegantne estetike s floralnim motivima. Inspiraciju za ovu kolekciju u kojoj dominiraju raskošne, ali profinjene krune za kosu, dizajnerica je pronašla upravo u bijelom cvijeću koje je simbol ljubavi, moći, emocija i hrabrosti. Ova kolekcija tako uz pomoć bezvremenskih komada odaje počast cvijeću kao stalnom pratitelju u važnim životnim trenucima.

Savršen pečat modnoj priči svake mladenke

A Five Petal Story kolekcija donosi nešto sasvim novo na domaće tržište. Nježni cvjetovi od pravog porculana ručno su oblikovani te isprepleteni zlatnim ili srebrnim tonovima. Svaki cvjetni element u ukrasu jedinstvene je teksture i oblika te spojen u cvjetove s pet latica. Kako bi se postigla stvarna tekstura cvijeta, svaka latica je zasebno izrađena. Detaljan i precizan rad rezultirao je još jednom prekrasnom kolekcijom u kojoj svaka mladenka može pronaći idealan ukras za sebe.

Ako ste u pripremama za vjenčanje, zanimat će vas informacija da je kompletna ponuda ovog domaćeg brenda odsad dostupna i na novom webshopu koji će tako približiti ovaj poseban nakit brojnim budućim mladenkama diljem Hrvatske i Europe.

 

Foto: Karlo Jelić