Najčarobniji dio godine nam se polako približava, a Intimissimi je božićnom duhu poželio dobrodošlicu svojom najnovijom blagdanskom pričom

Uz senzualnu i rafiniranu kolekciju donjeg rublja prezentiranu u elegantnoj modnoj priči, vraćamo se u vrijeme u kojem se uz donje rublje Intimissimi svaka žena ponovno može osjećati posebno i jedinstveno.

Veza između žene i njezinog donjeg rublja počinje s poklonom kojeg bi svaka poželjela pronaći na božićno jutro ispod svoje jelke, a koji predstavlja savršenu proslavu ljepote i gracioznosti.

U nizu novih trendova za sezonu nametnula se crna čipka protkana sjajnim kristalima, koja u duetu s potpuno čipkastim kimonom doista predstavlja nešto što bismo voljele vidjeti u ladici svog ormara, a potom i odjenuti.

Crvena boja bez koje jednostavno ne možemo zamisliti savršeno i senzualno donje rublje ukrašena je zlatnim detaljima, a zajednički nazivnik cijele božične kolekcije je jedinstvenost. Sofisticiranost izrade donjeg rublja posebno stavlja naglasak ne ljepotu žene u svim situacijama, omogućavajući joj da se osjeća unikatno i posebno.

Ove zime Intimissimi predstavlja kolekciju koja je rafinirana, elegantna i utjeljovljuje ženstvenost u stilu koji reflektira najčarobnije vrijeme u godini.

Novi dezeni prisutni su u cijeloj kolekciji na svim artiklima koji čekaju da ih otkrijete i darujete kao poklon osobama do kojih vam je stalo. Romantični i floralni čipkasti uzorci obogaćeni šljokicama, sjajni i zavodljivi komadi, kimona, tartan pidžame i bezvremenska svila, za sve one koji su u potrazi za jedinstvenim izgledom koji posebno naglašava siluetu.

Svi dekorativni elementi ove kolekcije čine svaki komad posebnim i jedinstvenim, te sposobnim uhvatiti srž žene koja ih nosi, a nama ostavljaju dojam savršenog poklona za sve one koji tijekom sezone blagdana žude za suptilnim dodirom senzualnosti.

Na njihovoj web stranici saznat ćete sve o novoj kolekciji, a mi vam samo možemo poželjeti sretan Intimissimi Božić!