Kolekcija napravljena s ljubavlju. Intimissimi i ove godine slavi ljubav, posebno ljubav koju žene gaje prema sebi

Razumijevanje na novoj razini koje se ne pridržava fiksnih pravila, jer biti zavodljiv prvenstveno se odnosi na žene i njihov vlastiti pogled na ženstvenost. Tako je osmišljena kolekcija Intimissimi za Valentinovo kako bi udovoljili prvenstveno sebi, a zatim i drugima, koncentracijom čipke i prozirnih tkanina. Fatalna privlačnost osigurana je rastezljivim tilom ukrašenim nježnim toniranim cvjetnim uzorcima.

Tamna i sofisticirana, crna je boja odabrana za bodije s dubokim dekolteima, babydolla s neodoljivim malim mašnama koji ukrašavaju dekolte, kompleta donjeg rublja koji se sastoji od grudnjaka i klasičnih gaćica i tange, kao i podvezica ukrašenih prepletanjem i tkanjem.

Prozirne i moderne mrežaste tkanine ključni su detalji ove kolekcije donjeg rublja osmišljenog da istaknu različite oblike ženskog tijela, jer su sve žene različite i lijepe na svoj način. Intrigantan i dovitljiv dio kolekcije pod nazivom “Be my Valentine” još je posebniji zbog korištenja “zelene” čipke, proizvedene od recikliranih vlakana te potvrđene posebnim certifikatom.

Pogledajte neke modele i u galeriji i neka vas čarobni prijelomi duga na fotografijama inspiriraju idejama za romantično Valentinovo. Tri modela predstavljaju tri različite žene, svaka sa svojim jedinstvenim značajkama i osobnostima, jer ne postoji samo jedan način kako biti zavodljiv i kako se osjećati zavodljivo.