Trenirke su postale puno više od sportske odjeće. Statement komad u kojem možemo bilo gdje.

Voljeli ih ili ne, trenirke su evoulirale u statement komade, komade dostojne fashion kombinacija, odlazaka u grad, druženja i naravno – fotke na Instagramu. Jedino šte je jasno vidljivo je njihova kvaliteta, izrade i materijala od kojih je napravljena. Što deblja i volumenoznija, to više lajkova na Instagramu. Šalimo se.

Društvene mreže na stranu, priznajte, dobar je osjećaj uvući se u nešto udobno, ali i da dalje dobro izgleda. Od brendova koji su postali popularni upravo zbog ovih sportskih modela, poput brenda Pangaia koji ste već mogli vidjeti i na poznatim Hrvaticama, do onih koji su u skladu s pandemijom pokrenuli svoje loungewear kolekcije, trenirke su apsolutno preuzele prvo mjesto modnih kombinacija. Isto je prepoznao i popularni Ganni, trenutno jedno od najpopularnijih modnih imena među miljenicama high fashion street imena.

Njihovi modeli ipak su nešto drugačiji, upečatljiviji ili pak vrlo jasno klasični, bez previše kompliciranja. Baš u stilu kakav Dankinje i preferiraju. Cijene svih modela kreću se oko 150 eura, a možete ih naručiti online.

Goto: Ganni. com