Harry’s House album popularnog pjevača trebao bi biti najslušaniji album u tjednu izlaska ove godine

Dugoočekivani treći album Harry Stylesa na dobrom je putu da zabilježi najveći debitantski tjedan u 2022. godine do sada. Naime, ako su prognoze točne, album Harry’s House imat će pola milijuna slušanja u samo sedam dana, što će postaviti rekord koji će biti teško nadigrati – i maknuti s trona kratkotrajnu vladavinu Kendricka Lamara, koji nas je sve iznenadio s odličnim albumom Mr. Morale & The Big Steppers, koji je imao skoro 300 tisuća slušanja. 

Ali, moglo bi biti gusto ove godine, ako je suditi prema činjenici da se rekord samo ove godine srušio triput, što je znak da su ovogodišnji albumi po guštu publike. 

Harry's House, cover albuma
Harry’s House, cover albuma

Osim toga, maknuo je i Taylor Swift s trona i njezin album Red (Taylor’s Version) te poveo rekordnu prodaju vinilnih izdanja, prodavši čak 126 tisuća ploča u samo tri dana.

Harry’s House, ipak, već vrvi od komplimenata kritike, a pojedini su bili toliko hrabri da su izjavili kako je riječ o njegovom najboljem albumu dosad. Poslušali smo ga i mi, i moramo priznati da je savršen za slušanje uz mojito ili ledenu kavu na slobodan petak, jer je ritam puno opušteniji i veseliji od prethodnog. 

Nesumnjivo, njegov stil i promjene koje doživljava kao umjetnik smješta ga u jednog od boljih pop stvaratelja desetljeća. A to pokazuju i brojke, čini se!

 

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images