Originalna glumačka postava Harryja Pottera trebala bi se ponovno okupiti za nadolazeći specijal povodom 20. godišnjice prvog filma franšize – a prvi teaser nas je već ubacio u ovo čarobno putovanje

Ako ste imalo poput nas, sigurno ste imali osjećaj kao da su Harry, Ron i Hermiona zapravo tek nedavno prvi put putovali u čarobnjački svijet, ali da, prošla su dva desetljeća od ekranizacije Kamena mudraca. Tu krivu pretpostavku vjerojatno možemo zahvaliti i činjenici da su nastavci Harryja Pottera dio naše blagdanske riznice filmova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wizarding World (@wizardingworld)

A sada, veselimo se da ćemo toj hrpi moći pridodati još jedan! Pod nazivom Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts, specijal HBO Maxa pozvao je obožavatelje “na čarobno putovanje kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena”, a sada je konačno objavljen prvi teaser za ovaj magični događaj.

Prema HBO Maxu, retrospektiva će “ispričati očaravajuću priču kroz potpuno nove, dubinske intervjue i razgovore s glumcima”. “Ova retrospektiva odaje počast svima čije je živote dotaknuo ovaj kulturni fenomen – od talentirane glumačke ekipe koja je uložila svoje srce i dušu u ovu izvanrednu filmsku franšizu do strastvenih obožavatelja koji nastavljaju održavati duh čarobnjačkog svijeta živim 20 godina kasnije.”

Omiljeni Rupert Grint, Daniel Radcliffe i Emma Watson bit će dio “Harry Potter 20th Anniversary” reuniona.  (Foto: Stephen Lovekin/Getty Images)

U traileru vidimo da naši voljeni likovi dobivaju pisma iz Hogwartsa, ali najbolje da ovaj kratki trailer pogledate “svojim očima”. Mi ga samo zbog glazbe i osjećaja koji nas je vratio u djetinjstvo gledamo već peti put! Inače, stiže 1. siječnja 2022. godine, pa zapišite u kalendare!

 

Foto: Harry Potter still