Na nedavno održanim Tjednima mode u Milanu i Parizu, nakon gotovo četiri sezone digitalnih covid revija, rame uz rame s najpoznatijim modnim licima svijeta zablistala je Hrvatica iz Solina

Hani Grizelj se na Tjednu mode u Milanu ukazala velika čast dobiti ekskluzivu za Versace, jednu od najpoznatijih talijanskih modnih kuća na čijem je čelu Donatella Versace.

Hana Grezelj na Tjednu mode u Milanu

“Kad je u pitanju ekskluziva, jasno je bilo da će Hana na Tjednu mode u Milanu raditi ‘’samo’’ Versace”, kažu iz Hanine matične agencije Relatum Model Management.

Hana Grezelj na Tjednu mode u Milanu

Nakon uspješno odrađene sezone u Milanu, Hana Grizelj nastavlja nizati uspjehe na Tjednu mode u Parizu koji otvara s revijom Balmain, Oliviera Rousteinga, te osebujnog libanonskog dizajnera Elie Saaba.

Hana Grezelj na Tjednu mode u Parizu, Balmain

Hana Grezelj na Tjednu mode u Parizu, Elle Saab

Da posao modela nije lagan, te da se preko noći transformiraš i mijenjaš boju kose iz tamno smeđe u platinum blond, pokazala je i Hana, koja je nakon revije Elie Saaba do 2 sata ujutro čekala promjenu na platinum blond i tako pripremila za sljedeću veliku reviju, za bezvremenski Givenchy.

Hana Grezelj na Tjednu mode u Parizu, Givenchy

Vrlo moderno i chic izdanje Hane donijelo joj je nezaboravnu sezonu, a njezina agencija Relatum Model Management vjeruje da je ovo početak jedne usješne modne karijere ove lijepe Hrvatice.

 

Foto: Vogue Fashion Shows, @relatummodels