Harry Styles ima već dugo i jako upečatljivo modno partnerstvo s Guccijevim kreativnim direktorom Alessandrom Micheleom. Redovito nosi brend na crvenom tepihu, na pozornici i čini se svugdje između. Sada su se njih dvoje udružili kako bi stvorili još kultnih modnih trenutaka. Uskoro stiže Gucci HA HA HA

Prema brendu, nova kolekcija “predstavlja mjesto slijetanja inventivnog putovanja dva individualaca” i “sintezu prijateljstva” između Michelea i Stylesa. Kao što naziv kolekcije sugerira, ideja je “samogenerirana” iz “zabave” ali je završila stvarnim opipljivim proizvodima (koji će izaći u listopadu). No ima i dublje korijene. Ime je također spoj prvih inicijala obje zvijezde i odnosi se na emoji lica koja se smiju, koje inače uvijek stavljaju na kraju poruka jedna drugoj.

GUCCI_HAHAHA

Tijekom jednog od njihovih telefonskih razgovora, Michele je došlao na ideju o suradnji na “ormaru iz snova za muškarce” koji je uključivao “mješavinu estetike od popa iz 1970-ih , boemskog stila do revizije slike gospodina u današnjem, modernom svijetu ”. A kako izgledaju komadi, pogledajte u nastavku.

GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA GUCCI_HAHAHA