Lifestyle brend Gwyneth Paltrow nastavlja svoj streloviti uzlet, pa je tako goop nakon The goop Lab dobio još jedan serijal, zahvaljujući svojoj planetarno popularnoj osnivačici

Od wellnessa do sex gurua, čini se da Gwyneth Paltrow može sve. Nakon što je njezin brend goop eksplodirao na globalnoj razini nakon debakla, to jest savršeno promišljene marketinške kampanje, “svijeće s mirisom vagine”, njezin lifestyle brend sve je uspješniji. 

Toliko da je Gwyneth sada dobila još jednu Netflix seriju – Sex, Love & goop, za koju je ova vodeća streaming platforma objavila prvi teaser. 

Iako iznimno  kratak (svega 12 sekundi), premisa nadolazećeg showa je jasna iz opisa: parovi se obraćaju ekspertima kako bi dobili savjete kako produbiti svoj odnos kroz bolji seks i intimnost. Serijal se za sad sastoji od šest 30-minutnih epizoda i dolazi nakon prvog goop  izleta goop u televizijske vode sa The Goop Lab.

“Sex, Love & goop istržauje što to znači biti zaista intiman u vezi: podijeliti svoje najveće strahove i želje, te prihvatiti iste svog partnera.”, rekla je Paltrow “Ovo je samo nastavak misije goopa, da pomognemo svojim čitateljima, pratiteljima i gledateljima pomoći u ostvarivanju njihovog potencijala. Donosimo lekcije koje bih osobno voljela da sam znala godinama prije.”

Serija dolazi na Netflix dolazi 21. listopada.