Too Loud Fest 2018 jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 20. i 21. listopada, a posjetitelje i ove godine očekuje multimedijalni spektakl i bogat program

Ako tražite odgovor na pitanje gdje kupiti ili složiti moderan audio/video sustav, kako ispuniti svaki kutak svog doma vrhunskim zvukom ili slikom te što odabrati za zvuk u pokretu, ne smijete zaobići ovogodišnji Too Loud Fest.

Too Loud Fest 2018 namijenjen je ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 20. i 21. listopada u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.  

Too Loud Fest se i dalje drži ideje da kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe, prezentira glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi do sad nije mogla doživjeti. Festival je i ove godine uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.

ŠTO OČEKIVATI NA TOO LOUD FESTU 2018

Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere i radionice. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači.

Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Na Too Loud Festu sudjelovat će i brojni distributeri nosača zvuka koji su za posjetitelje pripremili vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako je događaj namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan – upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

“Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonom i kadrom koji će čuti i vidjeti na Too Loud Festu”, rekao je Uglješić.

EKSKLUZIVNE PREMIJERE, PROJEKCIJE I NAGRADE  

Kupovinom ulaznice, posjetiteljima je omogućeno prisustvo na koncertima, ekskluzivnim premijerima i prezentacijama, projekcijama, radionicama te sudjelovanje u bogatom nagradnom natječaju.

 

GDJE KUPITI ULAZNICE

Ulaznice su dostupne putem online Ticketshop.hr sustava i iznose 35 kuna za jedan dan i 50 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb te na Ticketshop.hr prodajnim mjestima.

 

5 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI TOO LOUD FEST

  1. Too Loud Fest najveći je glazbeno-vizualni događaj u Hrvatskoj
  2. Posjetitelji će moći čuti kako zvuči Hi-Fi sustav vrijedan 650.000 eura, najskuplji Hi-Fi sustav ikad javno izložen u Hrvatskoj
  3. Više od 30 europskih izlagača predstavit će vrhunske audio i video proizvode
  4. Ekskluzivne premijere, prezentacije i koncerti tijekom dva dana festivala
  5. Za cijenu ulaznice od 35 kuna, posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade

 

DETALJAN PROGRAM, LOKACIJU I POPIS IZLAGAČA, PROVJERITE NA WEB STRANICI: http://tooloudfest.com