Kada se radi o modelu čizama koji je nedavno izazvao pravu pomutnju u svijetu mode, ne možemo ne spomenuti Givenchy Shark Lock Boots. Ovaj modni komad je postao prava senzacija posljednjih tjedana, i to s dobrim razlogom. Ove čizme su ili nešto što obožavate ili ne možete podnijeti.

Što se tiče dizajna, Shark Lock Boots su postavile nove standarde. Njihova inovativna estetika jednostavno ne prolazi nezapaženo. No, tužna činjenica je da njihova visoka cijena od čak 1895 eura čini nedostupnima za većinu nas, običnih smrtnika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Venetia Alia (@veneti.a)

Srećom, postoji svjetlija strana za one koji žele unijeti taj zanosan element u svoje modne kombinacije, ali ne žele isprazniti svoj novčanik. Bershka i Zara su ponudili svoje verzije ovih čizama koje ne samo da su pristupačnije, već su i vjerna replika dizajnerskog komada. Jedinom “osjetljivom” razlikom je cijena, budući da ćete za ove modele morati izdvojiti samo 60-ak eura!

Ova dostupnost omogućava ljubiteljima mode da prate trendove i eksperimentiraju s novim stilovima, bez brige o velikom financijskom izdatku. Dakle, bez obzira na vašu budžetsku situaciju, možete unijeti malo luksuza i ekskluzivnosti u svoj ormar, zahvaljujući pristupačnim alternativama. Može li bolje?

Zara 59,95 EUR
Bershka 59,99 EUR
Bershka 59,99 EUR
Bershka 59,99 EUR
Bershka 59,99 EUR
Bershka 59,99 €
Bershka 59,99 EUR

 

Foto: Web shopovi trgovina