Gal Gadot je u pregovorima s Disneyem za nadolazeću adaptaciju “Snjeguljice”

Prema novom izvješću Deadlinea, poznata Wonder Woman pridružit će se filmu “Snow White” kako bi glumila zloglasnu Zlu kraljicu. Da, dobro ste pročitali, neće biti Snjeguljica!

Ostali detalji ovog još jednog zanimljivog Disneyevog projekta u ovome trenutku ostaju tajna, no zasad se zna da će se adaptacija proširiti na originalnu narodnu priču o Snjeguljici i sedam patuljaka iz 1938. godine, dočaravajući i priču i glazbu originalnog istoimenog crtića temeljenog na bajci braće Grimm. Bio je to prvi Disneyjev animirani film i postigao je veliki uspjeh za studio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Iako je kasting za Snjeguljicu trajao neočekivano dugo, voditelji studija cijelo su vrijeme imali oko na Gadot, a ako postignu dogovor, pridružit će se negativkama Angelini Jolie i Cate Blanchett, koje su prije glumile kultne negativke iz Disneyevog trezora.

Odabir Gal Gadot nije neobičan – glumica je trenutačno jedna od popularnijih, s filmom Red Notice koji uskoro možemo očekivati na Netflixu, u kojem također glume Dwayne Johnson i Ryan Reynolds. 

 

Foto: Christopher Polk/Getty Images Entertainment via Getty Images