Ljetna sezona, koju svi nestrpljivo očekujemo, na obali je već u punom jeku. Tako je Fratellos Prosecco Bar, renomirani dubrovački bar, ovog vikenda službeno otvorio vrata u novoj ljetnoj sezoni, a sudeći po zabavi koju je bar pripremio, ljeto 2024. bit će nezaboravno.

Fratellos Prosecco Bar osnovala su tri brata, a od samog početka privlači kako lokalne tako i strane posjetitelje. Puno je više od mjesta na kojemu ćete usput popiti piće, dapače, bar nudi sveobuhvatno iskustvo i doživljaj.

Smješten u povijesnom području Boninovo, Fratellos nudi impresivne poglede na more i zalaske sunca, a u cijeli kompleks implementirani su i umjetnički radovi hrvatskih umjetnica Tonke Alujević i Julijane Voloder, čime bar poprima šarm umjetničke galerije.

Fratellos je prvi specijalizirani prosecco bar u Hrvatskoj koji nudi najbolje vrste prosecca na tržištu na jednome mjestu. Poznat je i po svojoj gastro ponudi, koktelima i uvijek dinamičnom programu koji posjetiteljima nudi razne aktivnosti.

Ovaj vikend upravo je Fratellos bio žarišna točka u Dubrovniku, mjesto na kojemu su svi htjeli biti. Osim uživanja u najboljem proseccu, koktelima i gastro delicijama uz čaroban zalazak sunca, gosti su imali priliku uživati u ekskluzivnoj premijeri Hendrick’s Grand Cabaret Gina. Fratellos se pobrinuo za to da atmosfera cijelu večer bude na razini, stoga je zabava otvorena nastupom na harfi kojeg je izvela Hana Paraušić. Nakon predivnog nastupa harfistice, cabaret performans grupe WeEvents također je očarao prisutne, a DJ Chiwe svojom playlistom goste je podignuo na noge.

Spektakularno otvaranje odlična je uvertira u ljeto 2024., a Fratellos Prosecco Bar obećava nezaboravne trenutke. Bar će zasigurno biti omiljeno mjesto za sve one koji traže jedinstveno iskustvo uz vrhunsku ponudu pića, hrane i zabave. Gosti mogu očekivati dinamičan program tijekom cijele sezone, s brojnim događanjima, koncertima i posebnim degustacijama koji će obogatiti njihovo ljetno iskustvo u Dubrovniku.

Za više informacija, posjetite Fratellos službeni Instagram profil.