Jedna se traper haljina ovog ljeta izdvojila kao favorit među brojnim fashionisticama. Radi se o modelu Micro Flare brenda Frame napravljena patchwork tehnikom.

Ovaj model ljetne lagane haljine dolazi u dvije verzije – traper patchwork stilu i jednobojnoj narančastoj nijansi, jednostavnog je kroja koji sjajno stoji raznim građama tijela, te se lako kombinira. Upravo zato izabrale su je  stylish djevojke poput modela Rocky Barnes i Taylor Hill, te brojne popularne influencerice poput Juliet Angus, Tijan Serene ili Kate Bartlett.

Rocky Barnes
Juliet Angus

Traper verzija posebno je privlačna, jer je patchwork u trendu te se nosi ovoga ljeta. Model brenda Frame još je dostupan na njihovom webshopu po cijeni od 394 eura, pa ako ste se zaljubili u njega, svakako požurite po svoj primjerak.

Frame

A ako vam budžet trenutno ne dopušta dizajnerske modele, sličnih ima i među high street ponudom, odlične verzije pronašli smo na Zari i Asosu!

Zara
Asos
Zara

TAkođer, još se jedan model haljine poakzao kao hit model među fashionisticama, a radi se o modelu haljine poznatog francuskog brenda.

Foto: @rocky_barnes, @julietangus