S proljećem dolazi i sezona vjenčanja, vrijeme kad se zaljubljeni parovi spremaju izreći sudbonosno “da”. Za mnoge, pronalazak savršenog fotografa koji će uhvatiti svaki trenutak njihovog posebnog dana može biti izazov. No za one upućene u svijet fotografije, odgovor je jednostavan – Kristina Josić.

Kristina je istinska umjetnica koja uspijeva uhvatiti pravu esenciju ljubavi i sreće kroz svoj objektiv. Njezine fotografije kao da kroje priče koje oživljavaju emocije i trenutke, urezane u pamćenju ne samo mladenaca već i svih nas koji imamo priliku uživati u njezinom radu.

Svaka fotografija Kristine Josić nosi pečat pažljivo odabrane kompozicije, svjetlosti i boja koje stvaraju intimnu atmosferu ispunjenu ljubavlju. No ono što je možda još impresivnije je to što su svi ti trenuci uhvaćeni toliko spontano. Njezini kadrovi sretnih mladenaca, uzvanika, njihovi pogledi, osmijesi i dodiri, govore više od tisuću riječi.

Kristinin pa možda i najveći dar leži u sposobnosti da uhvati onaj magičan trenutak kada se ljubav manifestira u svojoj najčišćoj formi, ostavljajući nas bez daha i zauvijek urezane u sjećanje, tako da smo sigurni da tko god povjeri Kristini i njezinom objektivu svoj najsretniji dan, može biti siguran da će ti dragocjeni trenuci biti vječno sačuvani na najbolji mogući način. Jer kad je Kristina iza objektiva, ljubav dobiva novu dimenziju – onu o kojoj će se pričati zauvijek.

Foto: Kristina Josić