Sjajni koncerti, street food hrana i šarena pića vraćaju se na Jarun od 25. kolovoza do 11. rujna

Od 25. kolovoza do 11. rujna 2022. godine na jezeru Jarun vladat će samo sjajni koncerti, ukusna streetfood hrana, šarena pića i “photo zone” koje će osvajati Instagram – u grad se vraća Food Truck festival! Čast da otvori prvi hrvatski festival na kotačima u četvrtak 25. kolovoza pripala je Šajeti, a svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak festivala čija će atmosfera i ove godine osvojiti posjetitelje.

Food Truck Festival_Zagreb_Jarun

Food Truck u svom novom izdanju od 25. kolovoza do 11. rujna predstavlja do sada najjači glazbeni koncertni program s početkom u 20 sati: Šajetu, Viva Elvis! Swingersi sviraju Kralja – tribute to Elvis Presley, Scifidelity Orchestra, Laurakojapjeva Olivera, Tribute to Miro Vidović, Denis & Denis te Yogi Lonich Trio.

Najljepši pogled i zalasci sunca zagrebačkog Jaruna već je dobro znana kulisa ovog festivala

Prepoznatljive tematske zone, šarena scenografija i festivalski šušur obilježit će kraj ljeta i povratak u Zagreb. Dobro je poznato da na zagrebačko more, dolazi svatko željan sjajnih koncerata, dobrog druženja, još boljih fotografija i uživanja u iću i piću. A ove godine gastro doživljaj bit će još posebniji uz streetfood delicije i zalogaje sa restorana na kotačima za kojima se uvijek stoji u redu, Food Truck festival ugošćuje INA – Fresh Corner uz vrući roštilj, Fumo Santo riječki kraljevi street food scene, Cromaris sa svježim ribljim specijalitetima, Picnic – trenutno najslasniji street food kamion u Hrvatskoj, Mrav uz posebno spremljene burgere i Dubrava Food Makers kojima će ovo biti premijerno festivalsko predstavljanje.

Food Truck Festival

U slatkom korneru za sve sladokusce svoje slastice će posluživati Nadine fritule i palačinke, te Pri Suncu sa zanatskim sladoledima koji će premijerno na Food Truck Ferstivalu predstaviti svoj sladoled na štapiću.

Na ovom omiljenom zagrebačkom festivalu pod novim sloganom #Nekljetotraje uživat će baš svatko, jer nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i posebna atmosfera jarunske oaze garantiraju dobar provod.

zagreb food truck festival bend

Sva događanja i koncerti na Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a festival je otvoren za posjetitelje tijekom cijelog tjedna – radnim danima od 16h, dok vikendom od 12h.

Prijatelji festivala su: Karlovačko, Badel, Kutjevo, Jamnica, Aperol, Hendricks, Thomas Henry, Cromaris, Lavazza, Hoću knjigu, INA, Aquarius, Jutarnji list, Yammat FM i TZ Grada Zagreba.