Kada su pokretali Food Garden, plant based restoran u samom srcu Zagreba – Zrinjevcu, njegovi vlasnici nisu ni sanjali da će u samo godinu dana postati mjesto u koje se plant based gastroentuzijasti redovito vraćaju. Štoviše, svoje stalne klijente, s razlogom nazivaju članovima obitelji jer Food Garden to i jest – obiteljski projekt stvoren iz ljubavi prema zdravoj hrani i prirodi.  

Osluškujući potrebe redovitih gostiju, uz poštivanje želja svojih budućih klijenata, ekipa Food Gardena hrabro je odlučila napraviti korak dalje te svom provjerenom plant based jelovniku dodati vegetarijansku i pesketarijansku ponudu jela. 

food garden

Od sada će se na jelovniku Food Gardena naći riba i morski plodovi pripremljeni u pažljivo biranim i slaganim receptima. Pašteta tuna, humus i guacamola s punozrnatim kruhom i povrćem, sendvič od dimljenog lososa ili tune, tost s avokadom i lososom samo su mali dio mnogo šire ponude koju Food Garden nudi za vrijeme doručka i bruncha.

Namazi – tuna, guacamole i hummus

Ako ste među onima koji radije uživaju u ručku ili večeri za vas su pripremili burger od kozica, tune i losos steaka, razne wrapove s kozicama i daganjama, a tu su nezaobilazne Food Gardenove zdjele, odnosno bowlovi, u kojima, osim žitarica, grahorica i svježeg povrća sada možete uživati u kozicama, dagnjama i dimljenom lososu. 

Zdjela kozice

Naravno, kako ne bi doveli u sumnju goste koji se hrane isključivo veganskom prehranom, čuvanje i priprema veganskih i ribljih jela bit će u potpunosti odvojena od čuvanja i pripreme ostalih jela jer Food Garden i dalje ostaje plant-based restoran. 

Burger tuna

Rebrending jelovnika novi je izazov koji je tim Food Gardena u suradnji sa svojim korisnicima stavio pred sebe, no vjeruju kako će se, kao i do sada,  pokazati uspješnim zbog posvećenost i ljubavi prema onome što rade i žive. 

Sendvič avokado-dimljeni losos
Sendvič avokado dimljeni losos

Uživajte u biljnoj hrani, nutritivno bogatim namirnicima i prekrasno uređenom interijeru. 

Tortilja dagnje

Smješten u zelenoj oazi gradske vreve – zagrebačkom Zrinjevcu, Food Garden dobrodošlicu želi svim svojim postojećim i novim gostima!