Colleen Hoover autorica je hit romana „It Ends With Us“ izdanog 2016. koji je ubrzo postao jedan od bestsellera. Radnja prati priču djevojke Lily koja se zaljubljuje u doktora, a u trenutku kada stvari krenu u ozbiljnijem smjeru, u njezin život vraća se Atlas – prva ljubav koja narušava dinamiku odnosa s doktorom.

Lily je uspješna mlada djevojka koju život nije mazio, ali usprkos svemu, uspješno vodi malenu tvrtku. S druge strane, Ryle Kincaid je neurokirurg koji je neodoljivo zgodan, ali kontrolirajuće, zlostavljačke naravi. Ipak, odnos završava brakom između Lily i Rylea, ali u braku ne cvjetaju ruže jer Ryle ne može podnijeti prošlost svoje žene. Naravno, kao što smo spomenuli, problemima dodatno doprinosi i povratak tinejdžerske ljubavi u Lilyn život.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Colleen Hoover (@colleenhoover)

U glavnim ulogama našli su se s Blake Lively i Justin Baldoni, dok režiju potpisuje također Justin Baldoni. Glumačka ekipa odabrana je u dogovoru s autoricom romana jer je to bio jedini način da se priča prenese na pravi način, ali nisu svi sretni s činjenicom da Blake Lively glumi u ovom filmu. Velik broj obožavatelja ne odobrava što Blake i Justin glume u filmu, prvenstveno Blake koja je znatno starija od lika koji će igrati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Colleen Hoover (@colleenhoover)

Također, nakon što je Hoover u siječnju prošle godine objavila da će njezin roman biti objavljen i kao bojanka, naišla je na brojne kritike koje su bile upućene ka tome da se radi o romanizaciji obiteljskog nasilja i nezdravog ponašanja u odnosima. Bojanka je, naravno, bila namijenjena djeci te su mnogi zaključili da je ideja poprilično bizarna i jednostavno – pogrešna. Nadugo nakon toga, objavljeno je da se odustaje od bojanke s objašnjenjem da ideja nije bila romanizacija nasilja, već isticanje snage glavne protagonistkinje, no autorica se ispričala i priznala pogrešku.

Film je trebao biti premijerno prikazan u kinima 9. veljače ove godine, ali sve je odgođeno za 21. lipnja.

Foto: Getty Images