Nakon što nas je mjesecima oduševljavala svojim trudničkim stilom, Rihanna se vraća u biznis i najavljuje novosti u svojem Fenty carstvu. Uskoro stižu proizvodi za kosu i moramo priznati da smo jako uzbuđeni!

Osim što je postala nacionalna heroina, ova pjevačica, poduzetnica i stilska ikona nedavno je proglašena najmlađom self-made milijarderkom, a jasno je i – zašto. Otkada je ušla u beauty svijet stvari više nisu iste, a tu poglavito govorimo o činjenici da je prva izbacila spektar nijansi podloge koji uključuje baš sve tonove kože, a tome su se dotad veliki igrači morali brzo prilagoditi.

Osim proizvodima za kožu, Fenty oduševljava beauty zajednicu (a i širu populaciju) ostatkom dekorativne linije kozmetike koja je na tržište donijela nove formule koje stvarno i – funkcioniraju! Sjetimo se, primjerice, Diamond Bomb highlightera. Također, ne smijemo zaboraviti ni liniju donjeg rublja, kao ni parfeme.

Nova Fenty linija

Rihanna sada službeno ulazi u novu kategoriju beauty industrije. Trademark za Fenty Hair je aktiviran, a osim što će (nadamo se) predstaviti jednako kvalitetno formulirane kozmetičke proizvode, otkriveno je da ova će linija na tržište vjerojatno donijeti beauty alate i dodatke poput gumica, kopči, češljeva, mrežica, ekstenzija, uvijača i perika. Izgleda da će i u ovoj kategoriji Rihanna napraviti promjenu i ponuditi ono što drugi još nisu. Ostale detaljnije informacije o prvih proizvodima i datumu lansiranja još se čekaju.

Proširenje Fenty linije može značiti da će fanovi još neko vrijeme pričekati Rihannin novi album. Ipak, pjevačica je najavila da album dolazi i da radi na materijalu koji će biti nešto potpuno drugačije od onoga što je prije zamišljala. Jedva čekamo čuti album, ali i isprobati Fenty proizvode za kosu, koji će, vjerujemo, biti rasprodani – čim izađu.

 

Foto: Mike Coppola/ Emma McIntyre/ Getty Images/ Instagram