Obožavatelji serije “Euphoria” razveselit će se čuti da će Rue Bennett uskoro ponovno krasiti naše ekrane. Objavljen je prvi službeni teaser za drugu sezonu tinejdžerske drame, koja je možda jedna od najvećih sinonima za rušenje tabua

“Kad si mlađi, sve djeluje tako trajno”, kaže Rue, koju glumi Zendaya, u traileru. “Ali kako starite, počinjete shvaćati da ništa nije i da bi svi koje volite mogli odlutati.”

Nakon nevjerojatno zanimljive, ali i ogoljene prve sezone koju je katkad bilo teško gledati (ne zbog krvavih scena, već okrutne stvarnosti pojedinaca), čini se da ni drugoj sezoni neće nedostajati partijanja, tučnjave, puno nepromišljenih odluka i drama.

Zendaya je apsolutno fantastična u ulozi tinejdžerice koja se bori sa svojom ovisnosti o drogama, a osim nje, svježa glumačka lica ispala su pun pogodak, uz Gubter Schafer, Barbie Ferreiru, Angusa Clouda…

Zendaya i Hunter Schaffer u seriji Euphoria

Serija je osvojila publiku zbog zaista frapantnog pristupa prikazivanju života u vremenu koji se zbog društvenih mreža i interneta naglo mijenja, i kojem se trudimo sustavno prilagođavati. Također, prikazuje nevjerojatno slojevite promjene koje moramo činiti kako bismo doslovno preživjeli dan, svoju okolinu i uskoro se osjećali bolje.

Iako na početku ne djeluje tako, svaki lik na jedan specifičan i često nerazgovoran način traži potvrdu od nekoga ili nečega, a sve skupa, unatoč svim izazovima, “Euphoria” na mnoge, poglavito kritiku i publiku, ali i nas, djeluje nekako sveukupno utješno. I da, ako niste seriji još dali priliku, svakako odmah krenite jer odgovorno tvrdimo da je riječ o jednoj od kvalitetnijih teen serija u posljednjih deset godina.

Druga sezona na HBO-u stiže 9. siječnja 2022. godine, a kako je Zendaya u jednom intervjuu prokomentirala da novu sezonu neće biti uvijek lako gledati, moramo priznati da ne možemo dočekati početak sljedeće godine. Dotad, tješimo se da ovo, iako prvi, nije i posljednji trailer.