Eucerin Aquaphor je objavljajuća njega koja pomaže obnoviti kožu na problematičnim područjima

Proljeće je vrijeme promjene. Iako nas veseli sunce, buđenje prirode i boravak na otvorenom našoj koži je potrebno vrijeme da se privikne na nove uvjete i više temperature – zato često u proljeće koža može biti suha i ispucala. U lijepoj i zdravoj koži se osjećamo ugodno, a kad koža postane suha i ispucala, to utječe i na naše samopouzdanje. Rukovanje s grubim i ispucalim rukama postaje neugodno, osjećamo zatezanje i suhoću, skrivamo svoja stopala i pete, a u najgorem slučaju kože može postati kronično suha. Kako bismo ovog proljeća našu zdravu kožu s ponosom pokazivali potrebna je S.O.S. njega! Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pomaže obnoviti kožu na problematičnim područjima i pruža olakšanje suhoj i ispucaloj koži trenutno.

Od ispucalih peta do površinskih rana

Eucerin® Aquaphor obnavljajuća njega stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži “disanje” i jača funkcije prirodne kožne barijere. S takvom zaštitnom barijerom proces regeneracije kože je ubrzan.

Eucerin® Aquaphor obnavljajuća njega u spreju posebno je dizajnirana za tretiranje većih tjelesnih područja, a ambalaža s raspršivačem isporučuje mast kontinuirano i ravnomjerno. Zahvaljujući inovativnoj ambalaži s raspršivačem, Eucerin® Aquaphor obnavljajuća njega u spreju omogućuje lagano nanošenje na veće i teže dostupne dijelove tijela čak i kada se koristi okrenuta naopako. Ambalaža omogućuje jednostavno nanošenje, a izvrsna formula osjećaj hlađenja koji umiruje kožu i stvara zaštitnu barijeru koja potpomaže bržem obnavljanju.

Žena nanosi Eucerin Aquaphore balzam za usne

Kako bi usnama mogli pružiti hidratantnu njegu u svakom trenutku Eucerin tim stručnjaka kreirao je Aquaphor Lip Repair balzam za usne u praktičnom pakiranju od 10 ml koje stane u svaku torbicu ili džep. Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne pruža olakšanje u 60 sekundi. Klinički i dermatološki dokazano umiruje i obnavlja suhe, ispucale usne.

Eucerin® Aquaphor mogu koristiti svi članovi obitelji. Od osjetljive dječje kože do mješovite kože tinejdžera te maminih i tatinih ispucalih ruku i peta, svatko može naći svoju primjenu.

Njega koja umiruje i obnavlja

Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za uporabu na djeci i bebama, posebno kod pelenskog osipa.

Eucerin® Aquaphor

Eucerin® Aquaphor također pomaže kod manjih opeklina i nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili kemijski piling. Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena. Nježna formula ne sadrži antibakterijska sredstva, mirise i konzervanse. Eucerin® Aquaphor je pouzdana njega za ozljede i iritacije najosjetljivije kože.

Svaki roditelj zna da su male ozljede neizbježne kad su u pitanju prvi koraci ili dječja igra. Najbolje što roditelj može napraviti je priprema za njegu ozlijeđene kože.

Niti odrasli nisu imuni na ozljede i oštećenja kože. Eucerin® Aquaphor obnavljajuća njega nudi brzi oporavak kože: umiruje bolno područje, štiti ga i potiče bržu regeneraciju. Količina na vrh prsta je dovoljna, ovisno o oštećenom području. Njegu je potrebno umasirati u kožu koristeći vrhove prstiju.

Eucerin® Aquaphor u spreju

Eucerin® Aquaphor obnavljajuća njega u spreju pruža kontinuiranu, ravnomjernu primjenu i puni doseg na većim dijelovima tijela kao što su: ruke, noge i trup.

Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne

Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne možete primijeniti kad god se vaše usne osjećaju suho i zategnuto i koliko god često želite. Nježna prozirna formula s glicerinom, dekspantenolom i drugim aktivnim sastojcima pruža usnama olakšanje u samo 60 sekundi.

 

Foto: PR