Kako bi obilježili dolazak nove revolucionarne kraljice svih maskara, essence call me Queen dramatic false lash effect maskare, make-up brend essence organizirao je flash mob plesni event u centru Zagreba. Event brenda essence bio je obogaćen dolaskom glavnih plesnih i influencer zvijezda, odjevenih kao princ i princeza, koji su dodatno upotpunili čaroliju ovog događanja!

U glavnim plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin uz 30-ak talentiranih plesača. Ekipa je nenajavljeno zaplesala na punom Cvjetnom Trgu, demonstrirajući moć i kraljevstvo nove essence maskare. Uzbuđenjima nije bilo kraja jer su prolaznici nagrađeni novom maskarom Call Me Queen kako bi mogli i sami ostvariti savršen kraljevski look kod kuće!

Maskara essence Call me Queen više je od make-up proizvoda; ona je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost koja se krije u svakoj ženi.

Nema sumnje da nas essence uvijek iznova iznenadi svojim kreativnim aktivnostima, kao i trendi proizvodima. Ovaj brend postao je jedan od najtraženijih make-up brendova u Europi. Brend essence nije samo popularan već i postavlja trendove u industriji ljepote, a njegova prisutnost na TikToku dodatno mu pojačava popularnost.

Pripremite se zauzeti svoje mjesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta. 👑

Načuli smo da rasplesana essence obitelj ide dalje – sljedeća postaja joj je Sarajevo, pa Beograd i na kraju Ljubljana – essence royal family rules!

Neka vaš pogled priča priču – priču o kraljici koja zna što želi i kako to postići!

Tekst i fotografije: Promo