Posljednjih dana imali smo priliku vidjeti dva outfita Emme Watson kojima je potvrdila da je strastvena kada su u pitanju održivost i borba za bolji svijet i zato je naš modni odabir tjedna!

Početkom tjedna Emma se vratila na crveni tepih i dokazala kako održiva moda može biti – seksi. Na dodjeli nagrade Earthshot koju britanska Kraljevska zaklada dodjeljuje za doprinos očuvanju okoliša, omiljena glumica nosila je predivno bijelo izdanje od tila. Izradio ga je Harris Reed i to od reciklirane second-hand vjenčanice, a Emma ga je spojila s crnim hlačama i čizmama. Istovremeno nježan i grub – ovaj look ćemo pamtiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harris Reed (@harris_reed)

Još jedan wow modni trenutak ovoga se tjedna dogodio prilikom njenog susreta sa svojim idolom, a to je – Al Gore. Za ovu priliku odabrala je outfit sastavljen od dva dijela, a gornji je, možda neočekivano, bio crop top.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Zeleno izdanje izrađeno je od ostataka materijala iz Wickstead Resort kolekcije, koja je bila napravljena od recikliranog materijala. Emma se kreatorici zahvalila uz poruku kako će ovaj komad puno nositi.

Susret s Goreom, čiji je dokumentarac An Inconvenient Truth mnogima otvorio oči kada su u pitanju klimatske promjene, bio je na njenoj bucket listi.

„Bilo je nestvarno upoznati jednog od mojih idola. Srećom, angažiranost u području klimatskih promjena postaje mainstream. Struje su se promijenile i sada svi plivamo u istom smjeru kao i on“, na instagramu je podijelila Emma, za koju možemo reći da zaista dobro pliva i u – modnim vodama.

Foto: Alberto Pezzali – WPA Pool / Getty Images / Instagram