Fotografija: Benjamin Strike

Prosinac prošle godine bio je u znaku skupine Elemental i njihovog dvodnevnog XOXO slavlja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Uoči tih nastupa, djevojke i momci su navratili i do glazbene knjižare Rockmark, kako bi u sklopu programa “Akustika” fanovima priredili intimnu uvertiru pred veliko koncertno slavlje

Tog utorka, 4. prosinca 2018., Elemental je u punom sastavu stao na malenu pozornicu glazbene knjižare u Berislavićevoj 13 i svojim vjernim fanovima priredio kratki nastup i posebnu koncertnu atmosferu ispunjenu pozitivnom energijom.

Tada se na njihovom repertoaru našla i dobro nam poznata pjesma “Goli i bosi“, čija izvedba je oblikovana u novi Akustika Session video! Za audio je zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio), dok se za video snimanje i montažu pobrinula Iva Pezić. Pogledajte!

I ovim videom s Akustike nastavlja se serijal predstavljanja live snimaka izvođača koji u sklopu navedenog programa nastupaju na malenoj pozornici Rockmarka, a sve do sada objavljene snimke dostupne su na Akustika Session YouTube kanalu.