Fotografija: Benjamin Strike

U studenom prošle godine u malenoj zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark u sklopu programa “Akustika” nastupila je mlada i talentirana kantautorica vrijedna pažnje – Nina Bajsić

Tog utorka, 13. studenog 2018. godine, Nina je na akusticiranju nastupila u pratnji violinistice Jasmine Bojić, te jedan običan jesenji utorak ispunila svojim specifičnim vintage-folk zvukom i okupljenu publiku uvela u svoj sanjivi glazbeni svijet. Na set-listi kratke akustične svirke našla se i pjesma “No Brave Men” – njena prva autorska pjesma, nastala u Dublinu.

Kako sama Nina otkriva: “‘No Brave Men’ je prva pjesma koju sam napisala i uglazbila, nastala je dok sam živjela u Dublinu. Ne pjevam je često, ali volim joj se s vremena na vrijeme vratiti i podsjetiti od čega je sve krenulo, obzirom da je to bila prva stvar koju sam snimila i dala nekome na slušanje”.

Upravo je izvedba te pjesme, kojom je Nina započela svoju autorsku glazbenu priču, oblikovana u novi video s Akustike! Za video-snimanje i montažu zaslužna je Iva Pezić, dok je za audio zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio). Pogledajte!