Fotografije: Ivica Ivčević

Na malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark ispričano je puno glazbenih priča, a jedna od njih nastat će i iz pera dramaturginje i glazbenice – Nine Bajsić! Na interesantno vintage-folk putovanje vodi nas u utorak, 13. studenog, na svom prvom gostovanju u sklopu Akustike.

 

Uz kazalište i književnost, Nina se bavi i glazbom, a kao kantautorica je zaokupila pozornost i publike i kritike. Do sada se predstavila kroz nekolicinu interesantnih singlova intimnog karaktera na engleskom jeziku. Izvodi ih u pratnji violinistice Jasmine Bojić, iako joj nije strano nastupiti samostalno uz gitaru, za koju kaže da tek uči svirati.


 

Posljednji singl koji je predstavila je sanjiva pjesma “On This Road For Too Long”, koja će se zasigurno naći i na set-listi njenog prvog nastupa u sklopu Akustike u Rockmarku. Kako sama kaže, tada će ‘predstaviti šačicu autorskih pjesama, stihova i harme, nastalih unazad godinu dana, zamotanih u ugođaj jesenske večeri u Berislavićevoj’. Stoga vrijedi zapisati utorak, 13. studenog u svoje kalendar.

 

Početak Akustike uz Ninu Bajsić je u 19 sati, a ulaz je slobodan.