Sniženja često donose jednu lošu stvar, a ta je pretrpavanje ormara. Zato, kako biste izbjegli isto, preporučamo jednostavan trik – za svaki novi komad morate se riješiti jednog starog. Naravno, ni slučajno bacati, već reciklirati ili pokloniti

Kako bismo vam taj izbor olakšali, za ovaj ljetni period predlažemo dva odjevna komada koja bismo zamijenili i s čime. Naravno, to je samo naš izbor, ali i trendovi su rekli svoje. Od topova do haljina, donosimo komade za kojima nećemo plakati ako ih se riješimo iz ormara. 

Mijenjamo naglašene rukave za tanke naramenice

Prvi trend od kojeg se spremno rastajemo jesu naglašena ramena. Iako nam se u početku činio zabavnim i kul, moramo priznati da nam je s odmakom ipak srcu drže nešto malo ženstvenije i senzualnije poput tankih naramenica. I to onih na krilu stylinga iz devedesetih. Senzualni, ženstveni i jako kul.

Mijenjamo akromatske komade za hrabre printeve 

Ako ste i dalje pobornica minimalizma, ok, ostavite te akromatske boje u ormaru. Međutim, mi se volimo ljeti malo odvažiti i poigrati s printevima. I na tom valu, nećemo si dati šansu povratka, pa ćemo minimalističke akromatske haljine u ljetnoj garderobi (nismo još spremni boje uvrstiti u zimsku) zamijeniti s onima zanimljivog i/ili otkačenog printa.