Sigurni smo da znate da se u Zarinoj ponudi parfema mogu pronaći high street verzije popularnih dizajnerskih mirisa. Iako se ne radi o doslovno identičnom mirisu, neki su doista vrlo slični, stoga ako vam se ne izdvaja više novaca za parfem, a želite lijepo mirisati, ovo su opcije koje će vas oduševiti.

Oni koji koriste Zarine parfeme potvrdili su je riječ o parfemima koji, s obzirom na cijenu, zadržavaju postojanosti i duže nego što bismo očekivali. Izbor je jako raznolik, stoga kako bismo vam olakšali finalni odabir, izdvojili smo pet najpopularnijih parfema i njihovih dizajnerskih verzija.

Zara Sublime Epoque = Armani My Way

Zarin Sublime Epoque je “dupe” verzija popularnog Armanijevog parfema My Way. Oba parfema sadrže note slatkog jasmina i cvjetne tuberoze, s toplom vanilijom i cedrom kao bazom. Također, Zarina varijanta sadrži i tragove cvijeta naranče za svjež, citrusni element koji će oduševiti sve one koji vole upečatljive, ali prozračne mirise.

Zara Red Temptation = Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Kažu da je Zarin Red Temptation jedan od najboljih povoljnih varijanti slavnog Baccarat Rouge 540 parfema. Naime, notama kremaste praline, mošusnog jantara i senzualnog jasmina, Zarina verzija ostavit će vas bez daha, a budući da je originalni miris vrlo skup, nama se zamjena čini kao sjajna opcija.

Zara Gardenia = Yves Saint Laurent Black Opium

YSL-ov Black Opium jedan je od najpopularnijih parfema čiji se miris gotovo svima sviđa. Njegov jak i opojan miris privlači sve oko sebe, a Zarina inačica pokazala se adekvatnom zamjenom. Gardenia u sebi ima note cvijeta naranče i kave te je jedan od naših “dupe” favorita.

Zara Nude Bouquet = Miss Dior Blooming Bouquet

Miss Dior Blooming Bouquet karakterističan je po svom nježnom mirisu koji sadrži note slatke trešnje, božura i vanilije. Ovaj iznimno ženstven parfem Zara je predstavila u svojoj verziji i moram priznati da su poprilično pogodili kombinaciju. Zarin Nude Bouquet jednako je delikatan i odlična opcija za toplije dane.

Zara Nocturnal Life = Kilian Angels Share

Kilian parfemi su priča za sebe, izrazito statement i odvažni, ali i skupi. No, Nocturnal Life sažima slične note cimeta, uz tragove tamjana i naranče, što ga čini dostojnom zamjenom za original. Ipak, u ovom slučaju ipak smo više naklonjeni ka originalu, no Zarin miris također može poslužiti svrsi.

Foto: Zara, Unsplash